'; ?> Tranebær, rå - Forside » Frugt og frugtprodukter » Bærfrugt

Tranebær, rå

Vaccinium oxycoccus L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total3.1 %
   Fedt, total1.7 %
   Kulhydrat, total95.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi176kJ
Protein, total0.4g
   total-N0.1g
Fedt, total0.1g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.8g
Kulhydrat, total12.2g
   kulhydrat, tilgængelig7.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.6g
Alkohol0g
Aske0.2g
Vand87.1g

Vitaminer
A-vitamin3RE
   Retinol0μg
   ß-caroten36μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.6aTE
B1-vitamin, thiamin0.012mg
B2-vitamin, riboflavin0.02mg
Niacin0.151NE
   niacin0.101mg
   tryptofans bidrag0.05mg
B6-vitamin0.057mg
Pantothensyre0.295mg
Folat1μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin13.3mg
   L-ascorbinsyre13.3mg

Mineraler
Natrium, Na2mg
Kalium, K85mg
Calcium, Ca8mg
Magnesium, Mg6mg
Phosphor, P13mg
Jern, Fe0.25mg
Kobber, Cu0.061mg
Zink, Zn0.1mg
Jod, I0.15μg
Mangan, Mn0.36mg
Selen, Se0μg

Kulhydrater
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin33mg
Leucin53mg
Lysin39mg
Methionin3mg
Cystin3mg
Phenylalanin36mg
Tyrosin32mg
Threonin28mg
Tryptofan3mg
Valin45mg
Arginin56mg
Histidin18mg
Alanin49mg
Asparaginsyre190mg
Glutaminsyre150mg
Glycin48mg
Prolin31mg
Serin51mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0629