'; ?> Loganbær, frosne - Forside » Frugt og frugtprodukter » Bærfrugt

Loganbær, frosne

Rubus ursinus var. loganobaccus L.H. Bailey
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total9.9 %
   Fedt, total4.4 %
   Kulhydrat, total85.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi210kJ
Protein, total1.5g
   total-N0.2g
Fedt, total0.3g
Kulhydrat, total13g
   kulhydrat, tilgængelig7.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre5.3g
Alkohol0g
Aske0.5g
Vand84.6g

Vitaminer
A-vitamin2RE
   Retinol0μg
   ß-caroten24μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.034mg
Niacin0.84NE
   niacin0.84mg
B6-vitamin0.065mg
Pantothensyre0.244mg
Folat26μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin15.3mg
   L-ascorbinsyre15.3mg

Mineraler
Natrium, Na1mg
Kalium, K145mg
Calcium, Ca26mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P26mg
Jern, Fe0.64mg
Kobber, Cu0.117mg
Zink, Zn0.34mg
Mangan, Mn1.25mg

Kulhydrater
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0628