'; ?> Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Pastaprodukter

Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total14.1 %
   Fedt, total7 %
   Kulhydrat, total78.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1490kJ
Protein, total13.1g
   total-N2.3g
Fedt, total2.9g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer1.3g
Kulhydrat, total73.3g
   kulhydrat, tilgængelig63.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre9.6g
Alkohol0g
Aske1.6g
Vand9.3g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.67mg
B2-vitamin, riboflavin0.11mg
Niacin2.33NE
   niacin1mg
   tryptofans bidrag2.33mg
B6-vitamin0.043mg
Folat53μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na5mg
Kalium, K490mg
Calcium, Ca34mg
Phosphor, P370mg
Jern, Fe4mg
Kobber, Cu0.133mg
Zink, Zn0.758mg
Jod, I1.9μg
Mangan, Mn0.51mg
Chrom, Cr1.8μg
Selen, Se2μg
Nikkel, Ni3.8μg

Kulhydrater
C16:00.377g
C18:00.014g
C20:00.014g
C18:1, n-90.304g
C18:2, n-61.21g
C18:3, n-30.087g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.405g
Sum monoumættede0.304g
Sum polyumættede1.29g
Sum n-3 fedtsyrer0.087g
Sum n-6 fedtsyrer1.21g

Cholesterol
Isoleucin600mg
Leucin1000mg
Lysin300mg
Methionin210mg
Cystin200mg
Phenylalanin740mg
Tyrosin250mg
Threonin370mg
Tryptofan140mg
Valin670mg
Arginin530mg
Histidin320mg
Alanin460mg
Asparaginsyre620mg
Glutaminsyre4700mg
Glycin480mg
Prolin1700mg
Serin690mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0599