'; ?> Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) - Forside » Æg og ægprodukter » Flydende æg

Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total34.6 %
   Fedt, total64.5 %
   Kulhydrat, total0.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi579kJ
Protein, total12g
   total-N1.9g
Fedt, total10g
   mættede fedtsyrer3g
   monoumætt. fedtsyrer4g
   polyumætt. fedtsyrer1.3g
Kulhydrat, total0.3g
   kulhydrat, tilgængelig0.3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand76.8g

Vitaminer
A-vitamin156RE
B1-vitamin, thiamin0.074mg
B2-vitamin, riboflavin0.286mg
Niacin3.27NE
   niacin0.1mg
   tryptofans bidrag3.17mg
B6-vitamin0.114mg
Pantothensyre1.73mg
Folat49μg
B12-vitamin1.3μg
C-vitamin0mg
   L-ascorbinsyre0mg

Mineraler
Natrium, Na138mg
Kalium, K130mg
Calcium, Ca56mg
Magnesium, Mg12mg
Phosphor, P180mg
Jern, Fe2.1mg
Zink, Zn1.44mg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.027g
C16:02.21g
C18:00.768g
C16:1, n-70.333g
C18:1, n-93.66g
C18:2, n-61.11g
C18:3, n-30.027g
C20:4, n-60.083g

Fedtsyresummer
Sum mættede3g
Sum monoumættede4g
Sum polyumættede1.3g
Sum n-3 fedtsyrer0.027g
Sum n-6 fedtsyrer1.2g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol548mg

Aminosyrer
Isoleucin750mg
Leucin1100mg
Lysin810mg
Methionin380mg
Cystin290mg
Phenylalanin670mg
Tyrosin500mg
Threonin600mg
Tryptofan190mg
Valin860mg
Arginin770mg
Histidin290mg
Alanin710mg
Asparaginsyre1200mg
Glutaminsyre1500mg
Glycin400mg
Prolin480mg
Serin920mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0593