'; ?> Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost - Forside » Æg og ægprodukter » Flydende æg

Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total91.3 %
   Fedt, total0 %
   Kulhydrat, total8.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi196kJ
Protein, total10.5g
   total-N1.7g
Fedt, total0g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total1g
   kulhydrat, tilgængelig1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.6g
Vand87.8g

Vitaminer
A-vitamin0RE
B1-vitamin, thiamin0.005mg
B2-vitamin, riboflavin0.285mg
Niacin2.77NE
   niacin0.1mg
   tryptofans bidrag2.67mg
B6-vitamin0.003mg
Pantothensyre0.241mg
Folat16μg
B12-vitamin0.1μg
C-vitamin0mg
   L-ascorbinsyre0mg

Mineraler
Natrium, Na152mg
Kalium, K137mg
Calcium, Ca11mg
Magnesium, Mg9mg
Phosphor, P11mg
Jern, Fe0mg
Zink, Zn0.02mg

Kulhydrater
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00g
C18:00g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin640mg
Leucin910mg
Lysin660mg
Methionin400mg
Cystin250mg
Phenylalanin660mg
Tyrosin420mg
Threonin470mg
Tryptofan160mg
Valin790mg
Arginin610mg
Histidin240mg
Alanin670mg
Asparaginsyre920mg
Glutaminsyre1500mg
Glycin390mg
Prolin390mg
Serin770mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0592