'; ?> Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost - Forside » Æg og ægprodukter » Flydende æg

Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total34.7 %
   Fedt, total62 %
   Kulhydrat, total3.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi603kJ
Protein, total12.5g
   total-N2g
Fedt, total10g
   mættede fedtsyrer3g
   monoumætt. fedtsyrer4g
   polyumætt. fedtsyrer1.3g
Kulhydrat, total1.2g
   kulhydrat, tilgængelig1.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand75.3g

Vitaminer
A-vitamin156RE
K-vitamin147μg
B1-vitamin, thiamin0.087mg
B2-vitamin, riboflavin0.301mg
Niacin3.43NE
   niacin0.1mg
   tryptofans bidrag3.33mg
B6-vitamin0.12mg
Pantothensyre1.73mg
Folat65μg
B12-vitamin1.5μg
C-vitamin0mg
   L-ascorbinsyre0mg

Mineraler
Natrium, Na138mg
Kalium, K130mg
Calcium, Ca56mg
Magnesium, Mg12mg
Phosphor, P180mg
Jern, Fe2.1mg
Zink, Zn1.44mg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.027g
C16:02.21g
C18:00.768g
C16:1, n-70.333g
C18:1, n-93.66g
C18:2, n-61.11g
C18:3, n-30.027g
C20:4, n-60.083g

Fedtsyresummer
Sum mættede3g
Sum monoumættede4g
Sum polyumættede1.3g
Sum n-3 fedtsyrer0.027g
Sum n-6 fedtsyrer1.2g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol548mg

Aminosyrer
Isoleucin780mg
Leucin1100mg
Lysin840mg
Methionin400mg
Cystin300mg
Phenylalanin700mg
Tyrosin520mg
Threonin620mg
Tryptofan200mg
Valin900mg
Arginin800mg
Histidin300mg
Alanin740mg
Asparaginsyre1200mg
Glutaminsyre1600mg
Glycin420mg
Prolin500mg
Serin960mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0589