'; ?> Sennep, brun, færdiglavet - Forside » Krydderier og andre hjælpestoffer » Krydderier

Sennep, brun, færdiglavet

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total15.7 %
   Fedt, total21.7 %
   Kulhydrat, total62.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi511kJ
Protein, total5g
   total-N0.8g
Fedt, total3.1g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer2.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.6g
Kulhydrat, total20g
   kulhydrat, tilgængelig16.8g
   tilsat sukker5g
   kostfibre3.2g
Alkohol0g
Aske4.4g
Vand67.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.3aTE
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.051mg
B2-vitamin, riboflavin0.025mg
Niacin0.46NE
B6-vitamin0.071mg
Folat8μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1307mg
Kalium, K130mg
Calcium, Ca124mg
Magnesium, Mg48mg
Phosphor, P134mg
Jern, Fe1.8mg
Kobber, Cu0.09mg
Zink, Zn0.7mg
Jod, I3μg
Mangan, Mn0.36mg
Chrom, Cr17μg
Selen, Se6μg
Nikkel, Ni20μg

Kulhydrater
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0587