'; ?> Kylling, kød og skind, friturestegt - Forside » Fjerkræ og fjerkræprodukter » Fjerkræprodukter

Kylling, kød og skind, friturestegt

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total43.1 %
   Fedt, total55.4 %
   Kulhydrat, total1.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1101kJ
Protein, total28.3g
   total-N4.5g
Fedt, total16.3g
   mættede fedtsyrer4.3g
   monoumætt. fedtsyrer6.7g
   polyumætt. fedtsyrer4g
Kulhydrat, total1g
   kulhydrat, tilgængelig1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.7g
Vand53.6g

Vitaminer
A-vitamin47RE
   Retinol47μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin1.5μg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.063mg
B2-vitamin, riboflavin0.168mg
Niacin13.8NE
   niacin8.5mg
   tryptofans bidrag5.33mg
B6-vitamin0.4mg
Pantothensyre1.03mg
Folat5μg
B12-vitamin0.3μg
C-vitamin0mg
   L-ascorbinsyre0mg

Mineraler
Natrium, Na338mg
Kalium, K262mg
Calcium, Ca15mg
Magnesium, Mg23mg
Phosphor, P182mg
Jern, Fe1.3mg
Kobber, Cu0.065mg
Zink, Zn1.8mg
Mangan, Mn0.02mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.092g
C16:03.21g
C18:01.01g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.459g
C18:1, n-96.15g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.092g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-63.21g
C18:3, n-30.55g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60.119g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede4.31g
Sum monoumættede6.7g
Sum polyumættede3.97g
Sum n-3 fedtsyrer0.55g
Sum n-6 fedtsyrer3.33g

Cholesterol
Cholesterol88mg

Aminosyrer
Isoleucin1400mg
Leucin2000mg
Lysin2300mg
Methionin770mg
Cystin380mg
Phenylalanin1100mg
Tyrosin910mg
Threonin1200mg
Tryptofan320mg
Valin1400mg
Arginin1800mg
Histidin820mg
Alanin1700mg
Asparaginsyre2500mg
Glutaminsyre4100mg
Glycin1900mg
Prolin1400mg
Serin1000mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0585