'; ?> Tørkage, mazariner - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Tørkage, mazariner

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total4.8 %
   Fedt, total52.1 %
   Kulhydrat, total43.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1979kJ
Protein, total5.7g
   total-N1g
Fedt, total27.9g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total51.6g
   kulhydrat, tilgængelig48.6g
   tilsat sukker22g
   kostfibre3g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand13.4g

Vitaminer
Natrium, Na132mg
Kalium, K89mg
Jern, Fe1.91mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0567