'; ?> Skærekage, mazarinkage - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Skærekage, mazarinkage

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total4.2 %
   Fedt, total56.7 %
   Kulhydrat, total39 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2050kJ
Protein, total5.2g
   total-N0.9g
Fedt, total31.2g
   mættede fedtsyrer12.6g
   monoumætt. fedtsyrer11g
   polyumætt. fedtsyrer5.4g
Kulhydrat, total48g
   kulhydrat, tilgængelig47g
   kostfibre1g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand14.2g

Vitaminer
Niacin1.05NE
   tryptofans bidrag1.05mg

Mineraler
Natrium, Na180mg
Kalium, K125mg
Jern, Fe0.4mg

Kulhydrater
C8:00.155g
C10:00.513g
C12:01.7g
C14:01.62g
C16:05.04g
C18:02.72g
C20:00.513g
C22:00.394g
C16:1, n-71.03g
C18:1, n-97.07g
C20:1, n-111.46g
C22:1, n-91.46g
C18:2, n-64.64g
C18:3, n-30.552g

Fedtsyresummer
Sum mættede12.6g
Sum monoumættede11g
Sum polyumættede5.35g
Sum n-3 fedtsyrer0.552g
Sum n-6 fedtsyrer4.64g

Cholesterol
Isoleucin270mg
Leucin430mg
Lysin250mg
Methionin120mg
Cystin100mg
Phenylalanin290mg
Tyrosin140mg
Threonin190mg
Tryptofan63mg
Valin310mg
Arginin260mg
Histidin130mg
Alanin230mg
Asparaginsyre370mg
Glutaminsyre1300mg
Glycin190mg
Prolin440mg
Serin330mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0566