'; ?> Sprængt nakke, svinekød - Forside » Kød og kødprodukter » Pålægsvarer

Sprængt nakke, svinekød

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total29.7 %
   Fedt, total70.1 %
   Kulhydrat, total0.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1095kJ
Protein, total19.5g
   total-N3.1g
Fedt, total20.6g
   mættede fedtsyrer7.9g
   monoumætt. fedtsyrer8.9g
   polyumætt. fedtsyrer2g
Kulhydrat, total0.1g
   kulhydrat, tilgængelig0.1g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske2.5g
Vand57.3g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.709μg
   D3 cholecalciferol0.169μg
   25-hydroxycholecalciferol0.108μg
K-vitamin0μg
Niacin3.5NE
   tryptofans bidrag3.5mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na844mg
Kalium, K261mg
Jern, Fe0.78mg
Kobber, Cu0.084mg
Zink, Zn4.9mg

Kulhydrater
C14:00.32g
C15:00g
C16:05.01g
C17:00g
C18:02.56g
C16:1, n-70.639g
C18:1, n-98.09g
C20:1, n-110.213g
C18:2, n-61.7g
C18:3, n-30.213g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede7.88g
Sum monoumættede8.95g
Sum polyumættede2.02g
Sum n-3 fedtsyrer0.213g
Sum n-6 fedtsyrer1.7g
Transfedtsyrer, total0.038g

Cholesterol
Cholesterol72mg

Aminosyrer
Isoleucin940mg
Leucin1400mg
Lysin1700mg
Methionin470mg
Cystin130mg
Phenylalanin720mg
Tyrosin660mg
Threonin810mg
Tryptofan210mg
Valin1000mg
Arginin1200mg
Histidin720mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1700mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin1000mg
Prolin780mg
Serin750mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0550