'; ?> Salt kød - Forside » Kød og kødprodukter » Pålægsvarer

Salt kød

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total74 %
   Fedt, total23.2 %
   Kulhydrat, total2.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi423kJ
Protein, total18.5g
   total-N3g
Fedt, total2.6g
   mættede fedtsyrer1g
   monoumætt. fedtsyrer1.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total0.7g
   kulhydrat, tilgængelig0.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske5.1g
Vand73.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
   D3 cholecalciferol0μg
E-vitamin0.03aTE
   alfa-tokoferol0.03mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.033mg
B2-vitamin, riboflavin0.062mg
Niacin6.07NE
   niacin2.9mg
   tryptofans bidrag3.17mg
B6-vitamin0.34mg
Pantothensyre0.23mg
Biotin0.92μg
Folat8.6μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin46mg
   L-ascorbinsyre46mg

Mineraler
Natrium, Na1805mg
Kalium, K273mg
Calcium, Ca5.19mg
Magnesium, Mg17.9mg
Phosphor, P309mg
Jern, Fe1.45mg
Kobber, Cu0.05mg
Zink, Zn2.68mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.012mg
Chrom, Cr14μg
Selen, Se5.1μg
Nikkel, Ni2μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.056g
C16:00.61g
C18:00.3g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50.019g
C16:1, n-70.115g
C18:1, n-90.91g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.07g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60.025g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30.008g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.966g
Sum monoumættede1.06g
Sum polyumættede0.166g
Sum n-3 fedtsyrer0.008g
Sum n-6 fedtsyrer0.095g
Transfedtsyrer, total0.018g

Cholesterol
Cholesterol42mg

Aminosyrer
Isoleucin890mg
Leucin1400mg
Lysin1500mg
Methionin440mg
Cystin150mg
Phenylalanin710mg
Tyrosin620mg
Threonin740mg
Tryptofan190mg
Valin920mg
Arginin1200mg
Histidin590mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1700mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin950mg
Prolin800mg
Serin740mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0549