'; ?> Spegepølse, oksekød - Forside » Kød og kødprodukter » Pålægsvarer

Spegepølse, oksekød

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total19.9 %
   Fedt, total80.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1681kJ
Protein, total20.1g
   total-N3.2g
Fedt, total36.2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske7.1g
Vand36.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
K-vitamin0μg
Niacin3.83NE
   tryptofans bidrag3.83mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na3583mg
Kalium, K287mg
Jern, Fe2.86mg
Kobber, Cu0.091mg
Zink, Zn5.5mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0.066g

Cholesterol
Cholesterol89mg

Aminosyrer
Isoleucin970mg
Leucin1500mg
Lysin1700mg
Methionin480mg
Cystin150mg
Phenylalanin770mg
Tyrosin640mg
Threonin840mg
Tryptofan230mg
Valin1000mg
Arginin1200mg
Histidin680mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2800mg
Glycin1100mg
Prolin900mg
Serin800mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0544