'; ?> Mariekiks - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Mariekiks

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total6.8 %
   Fedt, total24.6 %
   Kulhydrat, total68.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1802kJ
Protein, total7.4g
   total-N1.3g
Fedt, total11.9g
   mættede fedtsyrer4.9g
   monoumætt. fedtsyrer3.3g
   polyumætt. fedtsyrer1.8g
Kulhydrat, total74.3g
   kulhydrat, tilgængelig71.3g
   tilsat sukker20g
   kostfibre3g
Alkohol0g
Aske1.3g
Vand4.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.4aTE
   alfa-tokoferol0.4mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.04mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin1.23NE
   niacin1.2mg
   tryptofans bidrag1.23mg
B6-vitamin0.075mg
Pantothensyre0.4mg
Biotin4μg
Folat15.8μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na392mg
Kalium, K150mg
Calcium, Ca30mg
Magnesium, Mg24.3mg
Phosphor, P186mg
Jern, Fe0.7mg
Kobber, Cu0.2mg
Zink, Zn2mg
Jod, I1.9μg
Mangan, Mn0.51mg
Chrom, Cr1.8μg
Selen, Se2μg
Nikkel, Ni3.8μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose3.2g
Saccharose18.4g
Sukkerarter, ialt21.6g
Stivelse51g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total2.02g

Cholesterol
Cholesterol3mg

Aminosyrer
Isoleucin330mg
Leucin560mg
Lysin120mg
Methionin120mg
Cystin100mg
Phenylalanin390mg
Tyrosin160mg
Threonin220mg
Tryptofan74mg
Valin390mg
Arginin260mg
Histidin180mg
Alanin260mg
Asparaginsyre360mg
Glutaminsyre2700mg
Glycin310mg
Prolin880mg
Serin420mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0532