'; ?> Skærekage, sandkage - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Skærekage, sandkage

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total5.5 %
   Fedt, total50.3 %
   Kulhydrat, total44.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1854kJ
Protein, total6.1g
   total-N1g
Fedt, total25g
   mættede fedtsyrer10.3g
   monoumætt. fedtsyrer9g
   polyumætt. fedtsyrer4.4g
Kulhydrat, total49.1g
   kulhydrat, tilgængelig48.1g
   kostfibre1g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand18.1g

Vitaminer
D-vitamin0.5μg
E-vitamin2.4aTE
   alfa-tokoferol2.4mg
B1-vitamin, thiamin0.045mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin1.12NE
   niacin0.4mg
   tryptofans bidrag1.12mg
B6-vitamin0.04mg

Mineraler
Natrium, Na239mg
Kalium, K98mg
Calcium, Ca85mg
Magnesium, Mg11.3mg
Jern, Fe0.4mg

Kulhydrater
C8:00.126g
C10:00.418g
C12:01.38g
C14:01.32g
C16:04.1g
C18:02.22g
C20:00.418g
C22:00.321g
C16:1, n-70.835g
C18:1, n-95.76g
C20:1, n-111.19g
C22:1, n-91.19g
C18:2, n-63.78g
C18:3, n-30.45g

Fedtsyresummer
Sum mættede10.3g
Sum monoumættede8.97g
Sum polyumættede4.36g
Sum n-3 fedtsyrer0.45g
Sum n-6 fedtsyrer3.78g

Cholesterol
Isoleucin290mg
Leucin460mg
Lysin260mg
Methionin130mg
Cystin110mg
Phenylalanin310mg
Tyrosin150mg
Threonin210mg
Tryptofan67mg
Valin330mg
Arginin270mg
Histidin140mg
Alanin240mg
Asparaginsyre400mg
Glutaminsyre1400mg
Glycin210mg
Prolin470mg
Serin350mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0525