'; ?> Wienerbrød, julekage - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Wienerbrød, julekage

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total4.5 %
   Fedt, total60.2 %
   Kulhydrat, total35.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1896kJ
Protein, total5.2g
   total-N0.9g
Fedt, total31g
   mættede fedtsyrer12.8g
   monoumætt. fedtsyrer11.1g
   polyumætt. fedtsyrer5.4g
Kulhydrat, total40.6g
   kulhydrat, tilgængelig37.3g
   kostfibre3.3g
Alkohol0g
Aske1.6g
Vand21.1g

Vitaminer
E-vitamin1.1aTE
   alfa-tokoferol1.1mg
B1-vitamin, thiamin0.065mg
B2-vitamin, riboflavin0.06mg
Niacin0.833NE
   niacin0.55mg
   tryptofans bidrag0.833mg
B6-vitamin0.045mg

Mineraler
Natrium, Na395mg
Kalium, K119mg
Calcium, Ca33mg
Magnesium, Mg12mg
Phosphor, P102mg
Jern, Fe0.4mg
Zink, Zn0.84mg
Jod, I5.9μg

Kulhydrater
C8:00.156g
C10:00.518g
C12:01.71g
C14:01.63g
C16:05.09g
C18:02.75g
C20:00.518g
C22:00.398g
C16:1, n-71.04g
C18:1, n-97.14g
C20:1, n-111.47g
C22:1, n-91.47g
C18:2, n-64.69g
C18:3, n-30.557g

Fedtsyresummer
Sum mættede12.8g
Sum monoumættede11.1g
Sum polyumættede5.4g
Sum n-3 fedtsyrer0.557g
Sum n-6 fedtsyrer4.69g

Cholesterol
Isoleucin250mg
Leucin400mg
Lysin150mg
Methionin91mg
Cystin89mg
Phenylalanin260mg
Tyrosin120mg
Threonin160mg
Tryptofan50mg
Valin270mg
Arginin260mg
Histidin120mg
Alanin200mg
Asparaginsyre320mg
Glutaminsyre1600mg
Glycin220mg
Prolin470mg
Serin260mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0520