'; ?> Wienerbrød, spandauer - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Wienerbrød, spandauer

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total4.5 %
   Fedt, total62.2 %
   Kulhydrat, total33.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1736kJ
Protein, total4.7g
   total-N0.8g
Fedt, total29.4g
   mættede fedtsyrer10.1g
   monoumætt. fedtsyrer13.5g
   polyumætt. fedtsyrer4.3g
Kulhydrat, total35.2g
   kulhydrat, tilgængelig31.9g
   tilsat sukker3g
   kostfibre3.3g
Alkohol0g
Aske2.6g
Vand27.6g

Vitaminer
E-vitamin1.1aTE
   alfa-tokoferol1.1mg
B1-vitamin, thiamin0.065mg
B2-vitamin, riboflavin0.06mg
Niacin0.75NE
   niacin0.55mg
   tryptofans bidrag0.75mg
B6-vitamin0.045mg

Mineraler
Natrium, Na325mg
Kalium, K93mg
Calcium, Ca33mg
Magnesium, Mg12mg
Phosphor, P107mg
Jern, Fe0.4mg
Zink, Zn0.72mg
Jod, I5.9μg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00.142g
C14:00.425g
C16:07.37g
C18:01.99g
C20:00.142g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.142g
C18:1, n-913.2g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.142g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-63.54g
C18:3, n-30.709g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede10.1g
Sum monoumættede13.5g
Sum polyumættede4.25g
Sum n-3 fedtsyrer0.709g
Sum n-6 fedtsyrer3.54g

Cholesterol
Isoleucin220mg
Leucin360mg
Lysin130mg
Methionin83mg
Cystin81mg
Phenylalanin240mg
Tyrosin110mg
Threonin150mg
Tryptofan45mg
Valin250mg
Arginin240mg
Histidin110mg
Alanin180mg
Asparaginsyre290mg
Glutaminsyre1400mg
Glycin200mg
Prolin420mg
Serin240mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0519