'; ?> Pop Corn (poppede majskærner) - Forside » Andre levnedsmidler » Snacks

Pop Corn (poppede majskærner)

Zea mays L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total7.6 %
   Fedt, total42.8 %
   Kulhydrat, total49.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2060kJ
Protein, total9.6g
   total-N1.5g
Fedt, total24.3g
   mættede fedtsyrer9.3g
   monoumætt. fedtsyrer6.7g
   polyumætt. fedtsyrer3.1g
Kulhydrat, total63g
   kulhydrat, tilgængelig54.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre8.1g
Alkohol0g
Aske2.2g
Vand2g

Vitaminer
B1-vitamin, thiamin0.097mg
B2-vitamin, riboflavin0.07mg
Niacin2.46NE
   niacin1.43mg
   tryptofans bidrag1.03mg
B6-vitamin0.2mg
Pantothensyre0.28mg
Biotin6.1μg
Folat43μg
C-vitamin71mg

Mineraler
Natrium, Na400mg
Kalium, K182mg
Calcium, Ca9.6mg
Phosphor, P180mg
Jern, Fe2.3mg
Kobber, Cu0.16mg
Zink, Zn2.48mg
Jod, I0μg
Mangan, Mn0.8mg
Chrom, Cr7μg
Selen, Se5μg
Nikkel, Ni39μg

Kulhydrater
Transfedtsyrer, total2.8g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin350mg
Leucin1200mg
Lysin260mg
Methionin190mg
Cystin150mg
Phenylalanin490mg
Tyrosin370mg
Threonin350mg
Tryptofan62mg
Valin460mg
Arginin400mg
Histidin260mg
Alanin720mg
Asparaginsyre620mg
Glutaminsyre2000mg
Glycin350mg
Prolin860mg
Serin490mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0469