'; ?> Jordbær, dybfrost, sukrede - Forside » Frugt og frugtprodukter » Bærfrugt

Jordbær, dybfrost, sukrede

Fragraria x ananassa Duchesne
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.3 %
   Fedt, total2 %
   Kulhydrat, total95.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi356kJ
Protein, total0.5g
   total-N0.1g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total21g
   kulhydrat, tilgængelig19.1g
   tilsat sukker11.9g
   kostfibre1.9g
Alkohol0g
Aske0.3g
Vand78.1g

Vitaminer
A-vitamin1.5RE
   Retinol0μg
   ß-caroten18μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
K-vitamin20μg
B1-vitamin, thiamin0.015mg
B2-vitamin, riboflavin0.077mg
Niacin0.393NE
   niacin0.293mg
   tryptofans bidrag0.1mg
B6-vitamin0.028mg
Pantothensyre0.108mg
Folat117μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin39.5mg

Mineraler
Natrium, Na1mg
Kalium, K98mg
Calcium, Ca11mg
Magnesium, Mg6mg
Phosphor, P12mg
Jern, Fe0.47mg
Kobber, Cu0.019mg
Zink, Zn0.05mg
Mangan, Mn0.249mg
Chrom, Cr1μg
Selen, Se0μg
Nikkel, Ni5μg

Kulhydrater
Stivelse0g

Fedtsyrer
C16:00.017g
C18:1, n-90.028g
C18:2, n-60.061g
C18:3, n-30.055g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.017g
Sum monoumættede0.028g
Sum polyumættede0.116g
Sum n-3 fedtsyrer0.055g
Sum n-6 fedtsyrer0.061g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin19mg
Leucin31mg
Lysin27mg
Methionin8mg
Cystin3mg
Phenylalanin17mg
Tyrosin8mg
Threonin17mg
Tryptofan6mg
Valin22mg
Arginin32mg
Histidin9mg
Alanin24mg
Asparaginsyre76mg
Glutaminsyre71mg
Glycin20mg
Prolin18mg
Serin23mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0468