'; ?> Jordbær i sukkerlage, konserves - Forside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Jordbær i sukkerlage, konserves

Fragraria x ananassa Duchesne
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total1.8 %
   Fedt, total4 %
   Kulhydrat, total94.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi371kJ
Protein, total0.4g
   total-N0.1g
Fedt, total0.4g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total21g
   kulhydrat, tilgængelig20.1g
   tilsat sukker20.1g
   kostfibre0.9g
Alkohol0g
Aske0.3g
Vand79.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
B1-vitamin, thiamin0.01mg
B2-vitamin, riboflavin0.034mg
Niacin0.383NE
   niacin0.3mg
   tryptofans bidrag0.083mg
B6-vitamin0.03mg
Pantothensyre0.21mg
Biotin1μg
Folat20μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin21mg

Mineraler
Natrium, Na7mg
Kalium, K97mg
Calcium, Ca14mg
Magnesium, Mg7mg
Phosphor, P15mg
Jern, Fe0.9mg
Kobber, Cu0.03mg
Zink, Zn0.2mg
Mangan, Mn0.2mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt20.1g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C16:00.033g
C18:1, n-90.055g
C18:2, n-60.121g
C18:3, n-30.11g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.033g
Sum monoumættede0.055g
Sum polyumættede0.232g
Sum n-3 fedtsyrer0.11g
Sum n-6 fedtsyrer0.121g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin15mg
Leucin24mg
Lysin21mg
Methionin6mg
Cystin2mg
Phenylalanin13mg
Tyrosin6mg
Threonin13mg
Tryptofan5mg
Valin17mg
Arginin24mg
Histidin7mg
Alanin19mg
Asparaginsyre58mg
Glutaminsyre54mg
Glycin15mg
Prolin14mg
Serin18mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0466