'; ?> Hirse, hele korn - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Kornsorter

Hirse, hele korn

Panicum miliaceum
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total11.8 %
   Fedt, total10.1 %
   Kulhydrat, total78.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1504kJ
Protein, total11g
   total-N1.9g
Fedt, total4.2g
Kulhydrat, total72.8g
   kulhydrat, tilgængelig64.3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre8.5g
Alkohol0g
Aske3.3g
Vand8.7g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.05aTE
   alfa-tokoferol0.05mg
B1-vitamin, thiamin0.421mg
B2-vitamin, riboflavin0.29mg
Niacin2NE
   niacin4.72mg
   tryptofans bidrag2mg
B6-vitamin0.75mg
Folat30μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na0.4mg
Kalium, K220mg
Calcium, Ca9.5mg
Magnesium, Mg100mg
Phosphor, P240mg
Jern, Fe4.8mg
Kobber, Cu0.49mg
Zink, Zn3.4mg
Jod, I5μg
Mangan, Mn0.71mg
Chrom, Cr3.2μg
Selen, Se16μg
Nikkel, Ni199μg

Kulhydrater
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin470mg
Leucin1400mg
Lysin210mg
Methionin230mg
Cystin210mg
Phenylalanin590mg
Tyrosin340mg
Threonin360mg
Tryptofan120mg
Valin590mg
Arginin380mg
Histidin230mg
Alanin980mg
Asparaginsyre720mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin280mg
Prolin870mg
Serin640mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0461