'; ?> Ansjos, marineret, konserves - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Ansjos, marineret, konserves

Engraulis encrasicholus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total25.5 %
   Fedt, total55.4 %
   Kulhydrat, total19.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi879kJ
Protein, total13.4g
   total-N2.1g
Fedt, total13g
   mættede fedtsyrer3.3g
   monoumætt. fedtsyrer4.3g
   polyumætt. fedtsyrer2.7g
Kulhydrat, total10g
   kulhydrat, tilgængelig10g
   tilsat sukker10g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske9.6g
Vand53g

Vitaminer
A-vitamin390RE
   Retinol390μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin14μg
E-vitamin0.9aTE
   alfa-tokoferol0.9mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.006mg
B2-vitamin, riboflavin0.12mg
Niacin3.43NE
   niacin1.1mg
   tryptofans bidrag2.33mg
B6-vitamin0.175mg
Folat16μg
B12-vitamin3.5μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na3606mg
Kalium, K165mg
Calcium, Ca145mg
Magnesium, Mg18.3mg
Phosphor, P210mg
Jern, Fe1.8mg
Kobber, Cu0.16mg
Zink, Zn3.4mg
Jod, I30μg
Mangan, Mn0.1mg
Chrom, Cr2μg
Selen, Se20μg
Nikkel, Ni5μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt10g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C12:00.103g
C14:00.797g
C15:00.093g
C16:02.07g
C18:00.279g
C16:1, n-70.828g
C18:1, n-92.07g
C20:1, n-110.506g
C22:1, n-90.931g
C18:2, n-60.259g
C20:4, n-60.321g
C20:5, n-30.962g
C22:6, n-31.14g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.34g
Sum monoumættede4.33g
Sum polyumættede2.68g
Sum n-3 fedtsyrer2.1g
Sum n-6 fedtsyrer0.58g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol90mg

Aminosyrer
Isoleucin710mg
Leucin1100mg
Lysin1100mg
Methionin410mg
Cystin43mg
Phenylalanin580mg
Tyrosin490mg
Threonin560mg
Tryptofan140mg
Valin790mg
Arginin710mg
Histidin300mg
Alanin770mg
Asparaginsyre1300mg
Glutaminsyre1500mg
Glycin790mg
Prolin540mg
Serin520mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0454