'; ?> Oksekød, tyndbryst, råt - Forside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, tyndbryst, råt

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total21.5 %
   Fedt, total78.5 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1318kJ
Protein, total17g
   total-N2.7g
Fedt, total27.8g
   mættede fedtsyrer11.7g
   monoumætt. fedtsyrer13.3g
   polyumætt. fedtsyrer1.1g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand54.2g

Vitaminer
A-vitamin34RE
   Retinol34μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.9μg
E-vitamin0.841aTE
   alfa-tokoferol0.841mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.031mg
B2-vitamin, riboflavin0.15mg
Niacin8.17NE
   niacin5mg
   tryptofans bidrag3.17mg
B6-vitamin0.38mg
Pantothensyre0.51mg
Biotin0μg
Folat4μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na65mg
Kalium, K260mg
Calcium, Ca4.8mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P133mg
Jern, Fe1.6mg
Kobber, Cu0.06mg
Zink, Zn3.9mg
Jod, I1.2μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se7.7μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.836g
C15:00.157g
C16:07.03g
C17:00.314g
C18:03.4g
C14:1, n-50.392g
C16:1, n-71.65g
C18:1, n-911g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.523g
C18:3, n-30.34g
C20:4, n-60.261g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede11.7g
Sum monoumættede13.3g
Sum polyumættede1.12g
Sum n-3 fedtsyrer0.34g
Sum n-6 fedtsyrer0.784g
Transfedtsyrer, total0.784g

Cholesterol
Cholesterol73mg

Aminosyrer
Isoleucin820mg
Leucin1300mg
Lysin1400mg
Methionin410mg
Cystin120mg
Phenylalanin650mg
Tyrosin540mg
Threonin710mg
Tryptofan190mg
Valin870mg
Arginin1000mg
Histidin570mg
Alanin980mg
Asparaginsyre1500mg
Glutaminsyre2400mg
Glycin930mg
Prolin760mg
Serin680mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0438