'; ?> Oksekød, spidsbryst, råt - Forside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, spidsbryst, råt

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total32.9 %
   Fedt, total65.2 %
   Kulhydrat, total1.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi893kJ
Protein, total17.6g
   total-N2.8g
Fedt, total15.6g
   mættede fedtsyrer6.5g
   monoumætt. fedtsyrer7.7g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total1g
   kulhydrat, tilgængelig1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand65.4g

Vitaminer
A-vitamin40RE
   Retinol40μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.6μg
E-vitamin0.478aTE
   alfa-tokoferol0.478mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.053mg
B2-vitamin, riboflavin0.148mg
Niacin8.13NE
   niacin4.8mg
   tryptofans bidrag3.33mg
B6-vitamin0.278mg
Pantothensyre0.44mg
Biotin0μg
Folat10.1μg
B12-vitamin1.61μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na65mg
Kalium, K245mg
Calcium, Ca4mg
Magnesium, Mg20.2mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe1.98mg
Kobber, Cu0.05mg
Zink, Zn3.5mg
Jod, I1.3μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se8μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.598g
C16:03.93g
C18:01.96g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50.256g
C16:1, n-70.854g
C18:1, n-96.49g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.085g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.342g
C18:3, n-30.085g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede6.49g
Sum monoumættede7.68g
Sum polyumættede0.512g
Sum n-3 fedtsyrer0.085g
Sum n-6 fedtsyrer0.342g
Transfedtsyrer, total0.426g

Cholesterol
Cholesterol62mg

Aminosyrer
Isoleucin850mg
Leucin1300mg
Lysin1500mg
Methionin420mg
Cystin130mg
Phenylalanin680mg
Tyrosin560mg
Threonin730mg
Tryptofan200mg
Valin900mg
Arginin1000mg
Histidin590mg
Alanin1000mg
Asparaginsyre1600mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin960mg
Prolin790mg
Serin710mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0436