'; ?> Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå - Forside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total66.7 %
   Fedt, total33.3 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi566kJ
Protein, total22.4g
   total-N3.6g
Fedt, total5g
   mættede fedtsyrer2.1g
   monoumætt. fedtsyrer2.4g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand71.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.4μg
E-vitamin0.19aTE
   alfa-tokoferol0.19mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.042mg
B2-vitamin, riboflavin0.15mg
Niacin9.93NE
   niacin6.1mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.5mg
Pantothensyre0.9mg
Biotin0μg
Folat7μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na60mg
Kalium, K340mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg22mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe1.8mg
Kobber, Cu0.09mg
Zink, Zn4.6mg
Jod, I0.8μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se10.2μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.15g
C15:00.028g
C16:01.27g
C17:00.056g
C18:00.611g
C14:1, n-50.07g
C16:1, n-70.296g
C18:1, n-91.98g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.094g
C18:3, n-30.061g
C20:4, n-60.047g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.11g
Sum monoumættede2.39g
Sum polyumættede0.202g
Sum n-3 fedtsyrer0.061g
Sum n-6 fedtsyrer0.141g
Transfedtsyrer, total0.141g

Cholesterol
Cholesterol64mg

Aminosyrer
Isoleucin1100mg
Leucin1800mg
Lysin1900mg
Methionin570mg
Cystin150mg
Phenylalanin900mg
Tyrosin750mg
Threonin970mg
Tryptofan230mg
Valin1200mg
Arginin1400mg
Histidin790mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre2000mg
Glutaminsyre3200mg
Glycin1100mg
Prolin900mg
Serin900mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0431