'; ?> Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå - Forside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total33.5 %
   Fedt, total66.5 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 12%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi972kJ
Protein, total19.5g
   total-N3.1g
Fedt, total17.3g
   mættede fedtsyrer7.3g
   monoumætt. fedtsyrer8.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.7g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand62.2g

Vitaminer
A-vitamin19RE
   Retinol19μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.7μg
E-vitamin0.541aTE
   alfa-tokoferol0.541mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.037mg
B2-vitamin, riboflavin0.13mg
Niacin9.17NE
   niacin5.5mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.44mg
Pantothensyre0.7mg
Biotin0μg
Folat5.5μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na63mg
Kalium, K300mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg20mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe1.7mg
Kobber, Cu0.07mg
Zink, Zn4.2mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se8.9μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.52g
C15:00.098g
C16:04.37g
C17:00.195g
C18:02.11g
C14:1, n-50.244g
C16:1, n-71.03g
C18:1, n-96.83g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.325g
C18:3, n-30.211g
C20:4, n-60.163g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede7.3g
Sum monoumættede8.26g
Sum polyumættede0.699g
Sum n-3 fedtsyrer0.211g
Sum n-6 fedtsyrer0.488g
Transfedtsyrer, total0.488g

Cholesterol
Cholesterol69mg

Aminosyrer
Isoleucin940mg
Leucin1500mg
Lysin1600mg
Methionin470mg
Cystin140mg
Phenylalanin750mg
Tyrosin620mg
Threonin810mg
Tryptofan220mg
Valin1000mg
Arginin1200mg
Histidin660mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1700mg
Glutaminsyre2700mg
Glycin1100mg
Prolin870mg
Serin780mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0429