'; ?> Oksekød, skank (osso-buco), rå - Forside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, skank (osso-buco), rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total61.5 %
   Fedt, total38.5 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 30%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi586kJ
Protein, total21.4g
   total-N3.4g
Fedt, total6g
   mættede fedtsyrer2.5g
   monoumætt. fedtsyrer2.9g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand71.6g

Vitaminer
A-vitamin3RE
   Retinol3μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.4μg
E-vitamin0.218aTE
   alfa-tokoferol0.218mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.036mg
B2-vitamin, riboflavin0.18mg
Niacin9.83NE
   niacin6mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.5mg
Pantothensyre0.87mg
Biotin0μg
Folat7μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na75mg
Kalium, K310mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg22mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe2.2mg
Kobber, Cu0.095mg
Zink, Zn5.3mg
Jod, I0.8μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se6.5μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.18g
C15:00.034g
C16:01.52g
C17:00.068g
C18:00.733g
C14:1, n-50.085g
C16:1, n-70.355g
C18:1, n-92.37g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.113g
C18:3, n-30.073g
C20:4, n-60.056g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.53g
Sum monoumættede2.87g
Sum polyumættede0.242g
Sum n-3 fedtsyrer0.073g
Sum n-6 fedtsyrer0.169g
Transfedtsyrer, total0.169g

Cholesterol
Cholesterol63mg

Aminosyrer
Isoleucin1000mg
Leucin1600mg
Lysin1800mg
Methionin550mg
Cystin150mg
Phenylalanin860mg
Tyrosin720mg
Threonin920mg
Tryptofan230mg
Valin1100mg
Arginin1300mg
Histidin720mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1900mg
Glutaminsyre3000mg
Glycin1100mg
Prolin890mg
Serin860mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0417