'; ?> Grønne ærter, dybfrost - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Bælgplanter

Grønne ærter, dybfrost

Pisum sativum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total28.7 %
   Fedt, total7.4 %
   Kulhydrat, total64 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi318kJ
Protein, total6.1g
   total-N1g
Fedt, total0.7g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.4g
Kulhydrat, total13.6g
   kulhydrat, tilgængelig8.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.7g
Alkohol0g
Aske0.7g
Vand79.5g

Vitaminer
A-vitamin29.8RE
   Retinol0μg
   ß-caroten357μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.03aTE
   alfa-tokoferol0.03mg
K-vitamin70μg
B1-vitamin, thiamin0.283mg
B2-vitamin, riboflavin0.098mg
Niacin2.57NE
   niacin1.71mg
   tryptofans bidrag0.867mg
B6-vitamin0.077mg
Pantothensyre0.315mg
Biotin3μg
Folat121μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin19.3mg
   L-ascorbinsyre19.3mg

Mineraler
Natrium, Na2mg
Kalium, K163mg
Calcium, Ca35mg
Magnesium, Mg25.8mg
Phosphor, P91.8mg
Jern, Fe1.35mg
Kobber, Cu0.17mg
Zink, Zn0.89mg
Jod, I0.15μg
Mangan, Mn0.37mg
Chrom, Cr1.4μg
Selen, Se1.02μg
Nikkel, Ni22μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt4.7g

Fedtsyrer
C16:00.12g
C18:00.008g
C18:1, n-90.048g
C18:2, n-60.32g
C18:3, n-30.064g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.128g
Sum monoumættede0.048g
Sum polyumættede0.384g
Sum n-3 fedtsyrer0.064g
Sum n-6 fedtsyrer0.32g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin220mg
Leucin330mg
Lysin360mg
Methionin49mg
Cystin18mg
Phenylalanin210mg
Tyrosin130mg
Threonin240mg
Tryptofan52mg
Valin260mg
Arginin720mg
Histidin90mg
Alanin380mg
Asparaginsyre440mg
Glutaminsyre730mg
Glycin180mg
Prolin190mg
Serin220mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0343