'; ?> Tyttebær, rå - Forside » Frugt og frugtprodukter » Bærfrugt

Tyttebær, rå

Vaccinium vitis-idaea L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total5.3 %
   Fedt, total17.9 %
   Kulhydrat, total76.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi220kJ
Protein, total0.8g
   total-N0.1g
Fedt, total1.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.8g
Kulhydrat, total11.5g
   kulhydrat, tilgængelig7.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.7g
Alkohol0g
Aske0.3g
Vand86.3g

Vitaminer
A-vitamin1.75RE
   Retinol0μg
   ß-caroten21μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.6aTE
   alfa-tokoferol1.6mg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.04mg
Niacin0.633NE
   niacin0.5mg
   tryptofans bidrag0.133mg
B6-vitamin0.013mg
Pantothensyre0.12mg
Biotin2.4μg
Folat2μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin11mg

Mineraler
Natrium, Na2mg
Kalium, K89mg
Calcium, Ca20mg
Magnesium, Mg9mg
Phosphor, P16mg
Jern, Fe0.4mg
Kobber, Cu0.072mg
Zink, Zn0.18mg
Jod, I0.15μg
Mangan, Mn3.2mg
Chrom, Cr1μg
Selen, Se0μg
Nikkel, Ni5μg

Kulhydrater
Fructose4.2g
Glucose4.3g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0.2g
Sukkerarter, ialt8.7g
Stivelse0.1g

Fedtsyrer
C16:00.037g
C18:00.005g
C16:1, n-70.002g
C18:1, n-90.133g
C18:2, n-60.344g
C18:3, n-30.438g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.042g
Sum monoumættede0.135g
Sum polyumættede0.783g
Sum n-3 fedtsyrer0.438g
Sum n-6 fedtsyrer0.344g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan8mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0326