'; ?> Salami - Forside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Salami

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total11 %
   Fedt, total86.4 %
   Kulhydrat, total2.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2107kJ
Protein, total13.9g
   total-N2.2g
Fedt, total49g
   mættede fedtsyrer18.8g
   monoumætt. fedtsyrer22.5g
   polyumætt. fedtsyrer3.8g
Kulhydrat, total3.4g
   kulhydrat, tilgængelig3.4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske5.4g
Vand28.7g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin1.05μg
   D3 cholecalciferol0.329μg
   25-hydroxycholecalciferol0.145μg
E-vitamin0.02aTE
   alfa-tokoferol0.02mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.14mg
B2-vitamin, riboflavin0.18mg
Niacin4.13NE
   niacin2.3mg
   tryptofans bidrag1.83mg
B6-vitamin0.15mg
Pantothensyre0.8mg
Biotin3μg
Folat3μg
B12-vitamin1.3μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1988mg
Kalium, K204mg
Calcium, Ca11.1mg
Magnesium, Mg10mg
Phosphor, P119mg
Jern, Fe1.1mg
Kobber, Cu0.11mg
Zink, Zn1.67mg
Jod, I4.1μg
Mangan, Mn0.048mg
Chrom, Cr12μg
Selen, Se5μg
Nikkel, Ni24μg

Kulhydrater
C14:00.864g
C15:00g
C16:011.7g
C17:00g
C18:06.18g
C16:1, n-71.64g
C18:1, n-920.6g
C20:1, n-110.228g
C18:2, n-63.5g
C18:3, n-30.272g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede18.8g
Sum monoumættede22.5g
Sum polyumættede3.77g
Sum n-3 fedtsyrer0.272g
Sum n-6 fedtsyrer3.5g
Transfedtsyrer, total0.089g

Cholesterol
Cholesterol85mg

Aminosyrer
Isoleucin580mg
Leucin950mg
Lysin1100mg
Methionin240mg
Cystin140mg
Phenylalanin510mg
Tyrosin330mg
Threonin490mg
Tryptofan110mg
Valin670mg
Arginin780mg
Histidin290mg
Alanin820mg
Asparaginsyre1100mg
Glutaminsyre1600mg
Glycin1100mg
Prolin750mg
Serin490mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0266