'; ?> Sild, marineret - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Sild, marineret

Clupea harengus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total17.3 %
   Fedt, total55.3 %
   Kulhydrat, total27.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1151kJ
Protein, total11.9g
   total-N1.9g
Fedt, total17g
   mættede fedtsyrer3.9g
   monoumætt. fedtsyrer8.5g
   polyumætt. fedtsyrer3.2g
Kulhydrat, total18.8g
   kulhydrat, tilgængelig18.8g
   tilsat sukker18g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske2.7g
Vand49.3g

Vitaminer
A-vitamin12.6RE
   Retinol12.6μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin10.1μg
   D3 cholecalciferol10.1μg
E-vitamin1.6aTE
   alfa-tokoferol1.6mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.17mg
Niacin4.67NE
   niacin2.5mg
   tryptofans bidrag2.17mg
B6-vitamin0.22mg
Folat1.8μg
B12-vitamin7.35μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1180mg
Kalium, K44mg
Calcium, Ca30mg
Magnesium, Mg6.4mg
Phosphor, P52mg
Jern, Fe0.92mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn0.64mg
Jod, I31.5μg
Mangan, Mn0.029mg
Chrom, Cr2μg
Selen, Se19μg
Nikkel, Ni1.36μg

Kulhydrater
Fructose1.6g
Glucose1.7g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose17.6g
Sukkerarter, ialt20.9g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:01.25g
C16:02.44g
C18:00.199g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50.119g
C16:1, n-70.773g
C18:1, n-91.82g
C18:1, n-70.299g
C20:1, n-112.12g
C22:1, n-90g
C22:1, n-113.39g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.249g
C18:3, n-30.199g
C18:4, n-30.448g
C20:5, n-30.922g
C22:5, n-30.125g
C22:6, n-31.29g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.88g
Sum monoumættede8.51g
Sum polyumættede3.24g
Sum n-3 fedtsyrer2.99g
Sum n-6 fedtsyrer0.249g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin590mg
Leucin970mg
Lysin1000mg
Methionin340mg
Cystin59mg
Phenylalanin520mg
Tyrosin340mg
Threonin530mg
Tryptofan130mg
Valin730mg
Arginin690mg
Histidin310mg
Alanin710mg
Asparaginsyre1200mg
Glutaminsyre1300mg
Glycin550mg
Prolin460mg
Serin500mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0244