'; ?> Ribs, rå - Forside » Frugt og frugtprodukter » Bærfrugt

Ribs, rå

Ribes rubrum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total7 %
   Fedt, total20.5 %
   Kulhydrat, total72.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 3%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi275kJ
Protein, total1.3g
   total-N0.2g
Fedt, total1.7g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.7g
Kulhydrat, total13.4g
   kulhydrat, tilgængelig9.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.2g
Alkohol0g
Aske0.5g
Vand83.8g

Vitaminer
A-vitamin1.75RE
   Retinol0μg
   ß-caroten21μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.8aTE
   alfa-tokoferol0.8mg
B1-vitamin, thiamin0.025mg
B2-vitamin, riboflavin0.02mg
Niacin0.55NE
   niacin0.3mg
   tryptofans bidrag0.25mg
B6-vitamin0.045mg
Pantothensyre0.064mg
Biotin2.6μg
Folat26μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin49mg

Mineraler
Natrium, Na3mg
Kalium, K262mg
Calcium, Ca31.1mg
Magnesium, Mg11mg
Phosphor, P50.9mg
Jern, Fe0.65mg
Kobber, Cu0.088mg
Zink, Zn0.18mg
Jod, I1.1μg
Mangan, Mn0.19mg
Chrom, Cr0.2μg
Selen, Se0μg
Nikkel, Ni8.7μg

Kulhydrater
Fructose1.76g
Glucose0.69g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0.13g
Sukkerarter, ialt2.58g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C16:00.309g
C18:00.07g
C16:1, n-70.026g
C18:1, n-90.248g
C18:2, n-60.398g
C18:3, n-30.309g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.379g
Sum monoumættede0.274g
Sum polyumættede0.707g
Sum n-3 fedtsyrer0.309g
Sum n-6 fedtsyrer0.398g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan15mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0220