'; ?> Purløg, rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Krydderurter

Purløg, rå

Allium schoenoprasum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total31 %
   Fedt, total17.3 %
   Kulhydrat, total51.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi109kJ
Protein, total2.4g
   total-N0.4g
Fedt, total0.6g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.4g
Kulhydrat, total4g
   kulhydrat, tilgængelig1.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.4g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand92.3g

Vitaminer
A-vitamin115RE
   Retinol0μg
   ß-caroten1380μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.6aTE
   alfa-tokoferol1.6mg
K-vitamin310μg
B1-vitamin, thiamin0.07mg
B2-vitamin, riboflavin0.2mg
Niacin1.18NE
   niacin0.6mg
   tryptofans bidrag0.583mg
B6-vitamin0.22mg
Pantothensyre0.3mg
Biotin0.4μg
Folat80μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin41mg

Mineraler
Natrium, Na14mg
Kalium, K253mg
Calcium, Ca56.9mg
Magnesium, Mg13mg
Phosphor, P53mg
Jern, Fe1.3mg
Kobber, Cu0.09mg
Zink, Zn0.46mg
Jod, I2.2μg
Mangan, Mn2.7mg
Chrom, Cr7μg
Selen, Se0.1μg
Nikkel, Ni50μg

Kulhydrater
C16:00.077g
C18:00.007g
C16:1, n-70.011g
C18:1, n-90.007g
C18:2, n-60.119g
C18:3, n-30.259g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.084g
Sum monoumættede0.018g
Sum polyumættede0.378g
Sum n-3 fedtsyrer0.259g
Sum n-6 fedtsyrer0.119g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin92mg
Leucin160mg
Lysin130mg
Methionin33mg
Cystin12mg
Phenylalanin100mg
Tyrosin65mg
Threonin96mg
Tryptofan35mg
Valin120mg
Arginin100mg
Histidin42mg
Alanin130mg
Asparaginsyre200mg
Glutaminsyre250mg
Glycin110mg
Prolin92mg
Serin110mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0213