'; ?> Oliven, sorte, saltede, i olie - Forside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Oliven, sorte, saltede, i olie

Olea europea L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.4 %
   Fedt, total88 %
   Kulhydrat, total9.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1476kJ
Protein, total2.2g
   total-N0.4g
Fedt, total35.8g
   mættede fedtsyrer5g
   monoumætt. fedtsyrer25g
   polyumætt. fedtsyrer4g
Kulhydrat, total8.7g
   kulhydrat, tilgængelig4.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.8g
Alkohol0g
Aske9.5g
Vand43.8g

Vitaminer
A-vitamin3.33RE
   Retinol0μg
   ß-caroten40μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.99aTE
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0mg
Niacin0.083NE
   niacin0mg
   tryptofans bidrag0.083mg
B6-vitamin0.014mg
Pantothensyre0.015mg
Biotin0μg
Folat0μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na3288mg
Kalium, K38mg
Calcium, Ca80mg
Magnesium, Mg16mg
Phosphor, P29mg
Jern, Fe1.6mg
Kobber, Cu0.23mg
Jod, I4.5μg
Selen, Se0.9μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C15:00g
C16:04.08g
C17:00g
C18:00.789g
C20:00.139g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.367g
C18:1, n-924.6g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-63.78g
C18:3, n-30.224g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede5.01g
Sum monoumættede25g
Sum polyumættede4g
Sum n-3 fedtsyrer0.224g
Sum n-6 fedtsyrer3.78g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan5mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0204