'; ?> Fløde 38 %, piskefløde - Forside » Konsummælk og mælkekonserves » Usyrnede mælkeprodukter

Fløde 38 %, piskefløde

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.3 %
   Fedt, total94.1 %
   Kulhydrat, total3.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1496kJ
Protein, total2.1g
   total-N0.3g
Fedt, total38g
   mættede fedtsyrer24.8g
   monoumætt. fedtsyrer10.2g
   polyumætt. fedtsyrer0.9g
Kulhydrat, total3.2g
   kulhydrat, tilgængelig3.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.5g
Vand57.1g

Vitaminer
A-vitamin333RE
   Retinol319μg
   ß-caroten168μg
D-vitamin0.372μg
   D3 cholecalciferol0.372μg
E-vitamin0.971aTE
   alfa-tokoferol0.971mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.031mg
B2-vitamin, riboflavin0.158mg
Niacin0.553NE
   niacin0.07mg
   tryptofans bidrag0.483mg
B6-vitamin0.02mg
Pantothensyre0.21mg
Biotin0.9μg
Folat10.8μg
B12-vitamin0.44μg
C-vitamin0.8mg

Mineraler
Natrium, Na28.3mg
Kalium, K93mg
Calcium, Ca67mg
Magnesium, Mg6.85mg
Phosphor, P57mg
Jern, Fe0.051mg
Kobber, Cu0.01mg
Zink, Zn0.244mg
Jod, I10.6μg
Mangan, Mn0.004mg
Chrom, Cr0.052μg
Selen, Se1.29μg
Nikkel, Ni0μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose2.93g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt2.93g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:01.34g
C6:01.45g
C8:00.723g
C10:01.24g
C12:00.929g
C14:03.82g
C16:011g
C18:04.13g
C20:00.103g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50.516g
C16:1, n-70.619g
C18:1, n-98.77g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.31g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.723g
C18:3, n-30.206g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede24.8g
Sum monoumættede10.2g
Sum polyumættede0.929g
Sum n-3 fedtsyrer0.206g
Sum n-6 fedtsyrer0.723g
Transfedtsyrer, total1.66g

Cholesterol
Cholesterol126mg

Aminosyrer
Isoleucin120mg
Leucin200mg
Lysin190mg
Methionin53mg
Cystin16mg
Phenylalanin110mg
Tyrosin90mg
Threonin90mg
Tryptofan29mg
Valin150mg
Arginin73mg
Histidin60mg
Alanin70mg
Asparaginsyre170mg
Glutaminsyre420mg
Glycin43mg
Prolin210mg
Serin120mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0166