'; ?> Majroe, rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Rod- og knoldgrøntsager

Majroe, rå

Brassica rapa (L.) var. rapa (L.) Thell.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total8 %
   Fedt, total3 %
   Kulhydrat, total89.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 16%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi110kJ
Protein, total0.6g
   total-N0.1g
Fedt, total0.1g
Kulhydrat, total6.7g
   kulhydrat, tilgængelig4.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2g
Alkohol0g
Aske0.6g
Vand92g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
B1-vitamin, thiamin0.04mg
B2-vitamin, riboflavin0.045mg
Niacin1.13NE
   niacin1mg
   tryptofans bidrag0.133mg
B6-vitamin0.08mg
Pantothensyre0.2mg
Biotin0.1μg
Folat20μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin16mg

Mineraler
Natrium, Na17mg
Kalium, K283mg
Calcium, Ca50mg
Magnesium, Mg8mg
Phosphor, P50mg
Jern, Fe0.5mg
Kobber, Cu0.04mg
Zink, Zn0.23mg
Jod, I0.5μg
Mangan, Mn0.068mg
Chrom, Cr0.5μg
Selen, Se0μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt3.8g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin15mg
Leucin25mg
Lysin12mg
Methionin7mg
Phenylalanin12mg
Tyrosin9mg
Threonin17mg
Tryptofan8mg
Valin15mg
Arginin10mg
Histidin5mg
Alanin28mg
Asparaginsyre35mg
Glutaminsyre56mg
Glycin15mg
Prolin21mg
Serin20mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0149