'; ?> Linser, tørrede, uspec. - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Bælgplanter

Linser, tørrede, uspec.

Lens culinaris (L.) Medikus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total28.8 %
   Fedt, total6.1 %
   Kulhydrat, total65.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1468kJ
Protein, total26.2g
   total-N4.2g
Fedt, total2.5g
Kulhydrat, total59.3g
   kulhydrat, tilgængelig50.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre8.7g
Alkohol0g
Aske2.4g
Vand9.7g

Vitaminer
A-vitamin5RE
   Retinol0μg
   ß-caroten60μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.5mg
B2-vitamin, riboflavin0.2mg
Niacin6.17NE
   niacin2mg
   tryptofans bidrag4.17mg
B6-vitamin0.556mg
Pantothensyre1.36mg
Folat35μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na36mg
Kalium, K670mg
Calcium, Ca55.7mg
Magnesium, Mg77mg
Phosphor, P371mg
Jern, Fe6.5mg
Kobber, Cu0.67mg
Zink, Zn3.06mg
Jod, I0.7μg
Chrom, Cr13.1μg
Selen, Se12μg
Nikkel, Ni248μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt2.4g
Stivelse50.8g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin1100mg
Leucin2000mg
Lysin1900mg
Methionin210mg
Cystin250mg
Phenylalanin1400mg
Tyrosin840mg
Threonin1000mg
Tryptofan250mg
Valin1300mg
Arginin2300mg
Histidin710mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre3000mg
Glutaminsyre4400mg
Glycin1100mg
Prolin1100mg
Serin1400mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0147