'; ?> Kantarel, rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Svampe

Kantarel, rå

Cantharellus cibarius
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total23.2 %
   Fedt, total23.2 %
   Kulhydrat, total53.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 11%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi166kJ
Protein, total2.9g
   total-N0.5g
Fedt, total1.3g
Kulhydrat, total6.7g
   kulhydrat, tilgængelig1.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre5g
Alkohol0g
Aske1.5g
Vand87.5g

Vitaminer
A-vitamin108RE
   Retinol0μg
   ß-caroten1300μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.06aTE
   alfa-tokoferol0.06mg
B1-vitamin, thiamin0.09mg
B2-vitamin, riboflavin0.41mg
Niacin7.1NE
   niacin6.8mg
   tryptofans bidrag0.3mg
B6-vitamin0.04mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin5mg

Mineraler
Natrium, Na4mg
Kalium, K392mg
Calcium, Ca2mg
Magnesium, Mg7mg
Phosphor, P50mg
Jern, Fe0.6mg
Kobber, Cu0.42mg
Zink, Zn0.97mg
Jod, I3.3μg
Mangan, Mn0.28mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se0.9μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt1.6g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0108