'; ?> Julesalat, rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Julesalat, rå

Cichorium intybus L. var. foliosum Hegi
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total20.6 %
   Fedt, total8.4 %
   Kulhydrat, total71.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 21%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi81kJ
Protein, total1.1g
   total-N0.2g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total3.8g
   kulhydrat, tilgængelig2.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.1g
Alkohol0g
Aske0.4g
Vand94.5g

Vitaminer
A-vitamin1.25RE
   Retinol0μg
   ß-caroten15μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
B1-vitamin, thiamin0.085mg
B2-vitamin, riboflavin0.035mg
Niacin0.533NE
   niacin0.25mg
   tryptofans bidrag0.283mg
B6-vitamin0.055mg
Pantothensyre0.2mg
Biotin0.7μg
Folat52μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin4mg

Mineraler
Natrium, Na6mg
Kalium, K212mg
Calcium, Ca19.9mg
Magnesium, Mg10mg
Phosphor, P31.4mg
Jern, Fe0.4mg
Kobber, Cu0.14mg
Zink, Zn0.2mg
Jod, I0.4μg
Mangan, Mn0.3mg
Chrom, Cr1μg
Selen, Se1μg
Nikkel, Ni8.1μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt1.5g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C16:00.028g
C18:00.001g
C18:1, n-90.004g
C18:2, n-60.072g
C18:3, n-30.028g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.029g
Sum monoumættede0.004g
Sum polyumættede0.1g
Sum n-3 fedtsyrer0.028g
Sum n-6 fedtsyrer0.072g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin42mg
Leucin37mg
Lysin33mg
Methionin9mg
Cystin2mg
Phenylalanin27mg
Tyrosin15mg
Threonin24mg
Tryptofan17mg
Valin42mg
Arginin57mg
Histidin20mg
Alanin48mg
Asparaginsyre150mg
Glutaminsyre230mg
Glycin24mg
Prolin57mg
Serin42mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0102