'; ?> Hyben, rå - Forside » Frugt og frugtprodukter » Bærfrugt

Hyben, rå

Rosa rugosa Thunb.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total3.7 %
   Fedt, total6.8 %
   Kulhydrat, total89.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 35%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi224kJ
Protein, total0.6g
   total-N0.1g
Fedt, total0.5g
Kulhydrat, total14.7g
   kulhydrat, tilgængelig8.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre6.1g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand83.4g

Vitaminer
A-vitamin950RE
   Retinol0μg
   ß-caroten11400μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.06mg
B2-vitamin, riboflavin0.07mg
Niacin0.533NE
   niacin0.5mg
   tryptofans bidrag0.033mg
B6-vitamin0.05mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin840mg

Mineraler
Natrium, Na24mg
Kalium, K410mg
Calcium, Ca184mg
Magnesium, Mg28mg
Phosphor, P35mg
Jern, Fe0.2mg
Kobber, Cu0.18mg
Zink, Zn0.92mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn1.2mg
Chrom, Cr3μg
Selen, Se0.2μg

Kulhydrater
Fructose6.3g
Glucose6.3g
Saccharose1.44g
Sukkerarter, ialt14g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan2mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0094