'; ?> Grønkål, rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Grønkål, rå

Brassica oleracea (L.) convar. acephala
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total26.4 %
   Fedt, total15.1 %
   Kulhydrat, total58.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 40%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi245kJ
Protein, total4.7g
   total-N0.7g
Fedt, total1.2g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.7g
Kulhydrat, total10.4g
   kulhydrat, tilgængelig4.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre6.2g
Alkohol0g
Aske1.8g
Vand81.6g

Vitaminer
A-vitamin421RE
   Retinol0μg
   ß-caroten5050μg
D-vitamin0μg
E-vitamin5.4aTE
   alfa-tokoferol5.4mg
K-vitamin250μg
B1-vitamin, thiamin0.15mg
B2-vitamin, riboflavin0.29mg
Niacin3.98NE
   niacin2.8mg
   tryptofans bidrag1.18mg
B6-vitamin0.35mg
Pantothensyre1mg
Biotin36μg
Folat60μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin169mg

Mineraler
Natrium, Na35mg
Kalium, K264mg
Calcium, Ca219mg
Magnesium, Mg20mg
Phosphor, P73.9mg
Jern, Fe2mg
Kobber, Cu0.091mg
Zink, Zn0.62mg
Jod, I1.4μg
Mangan, Mn0.5mg
Chrom, Cr8.3μg
Selen, Se2.1μg
Nikkel, Ni13.5μg

Kulhydrater
Fructose0.82g
Glucose0.54g
Maltose0g
Saccharose0.7g
Sukkerarter, ialt2.06g
Stivelse0.08g

Fedtsyrer
C16:00.147g
C16:1, n-70.033g
C18:2, n-60.197g
C18:3, n-30.543g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.147g
Sum monoumættede0.033g
Sum polyumættede0.74g
Sum n-3 fedtsyrer0.543g
Sum n-6 fedtsyrer0.197g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin180mg
Leucin300mg
Lysin250mg
Methionin54mg
Cystin22mg
Phenylalanin200mg
Tyrosin110mg
Threonin180mg
Tryptofan71mg
Valin250mg
Arginin220mg
Histidin89mg
Alanin280mg
Asparaginsyre350mg
Glutaminsyre410mg
Glycin200mg
Prolin270mg
Serin190mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0063