'; ?> Voksbønner, konserves - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Voksbønner, konserves

Phaseolus vulgaris L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total19.3 %
   Fedt, total9.2 %
   Kulhydrat, total71.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi110kJ
Protein, total1.4g
   total-N0.2g
Fedt, total0.3g
Kulhydrat, total5.2g
   kulhydrat, tilgængelig3.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.5g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand92.2g

Vitaminer
A-vitamin5RE
   Retinol0μg
   ß-caroten60μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.29aTE
   alfa-tokoferol0.29mg
B1-vitamin, thiamin0.024mg
B2-vitamin, riboflavin0.051mg
Niacin0.5NE
   niacin0.2mg
   tryptofans bidrag0.3mg
B6-vitamin0.03mg
Pantothensyre0.04mg
Biotin0.5μg
Folat100μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin3.4mg

Mineraler
Natrium, Na259mg
Kalium, K98mg
Calcium, Ca24mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P19mg
Jern, Fe0.9mg
Kobber, Cu0.05mg
Zink, Zn0.3mg
Jod, I0.6μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt2.5g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin54mg
Leucin78mg
Lysin74mg
Methionin19mg
Cystin5mg
Phenylalanin38mg
Tyrosin31mg
Threonin60mg
Tryptofan18mg
Valin69mg
Arginin52mg
Histidin22mg
Alanin56mg
Asparaginsyre220mg
Glutaminsyre150mg
Glycin43mg
Prolin40mg
Serin110mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0031