'; ?> Hvide bønner, tørrede - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Bælgplanter

Hvide bønner, tørrede

Phaseolus vulgaris L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total23.8 %
   Fedt, total6.7 %
   Kulhydrat, total69.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1356kJ
Protein, total21.3g
   total-N3.4g
Fedt, total2.7g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.9g
Kulhydrat, total62.3g
   kulhydrat, tilgængelig43.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre18.4g
Alkohol0g
Aske3.9g
Vand9.8g

Vitaminer
A-vitamin1.08RE
   Retinol0μg
   ß-caroten13μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.34aTE
   alfa-tokoferol0.34mg
K-vitamin170μg
B1-vitamin, thiamin0.437mg
B2-vitamin, riboflavin0.146mg
Niacin4.65NE
   niacin0.479mg
   tryptofans bidrag4.17mg
B6-vitamin0.508mg
Pantothensyre0.98mg
Biotin0.5μg
Folat226μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin2.04mg
   L-ascorbinsyre2.04mg

Mineraler
Natrium, Na6mg
Kalium, K1530mg
Calcium, Ca126mg
Magnesium, Mg184mg
Phosphor, P425mg
Jern, Fe5.5mg
Kobber, Cu0.47mg
Zink, Zn2.78mg
Jod, I0.6μg
Mangan, Mn2mg
Chrom, Cr11.4μg
Selen, Se8.8μg
Nikkel, Ni331μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt3.6g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin950mg
Leucin1700mg
Lysin1500mg
Methionin320mg
Cystin230mg
Phenylalanin1200mg
Tyrosin610mg
Threonin890mg
Tryptofan250mg
Valin1100mg
Arginin1300mg
Histidin580mg
Alanin890mg
Asparaginsyre2600mg
Glutaminsyre3200mg
Glycin820mg
Prolin890mg
Serin1200mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0025