'; ?> Brøndkarse, rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Krydderurter

Brøndkarse, rå

Nasturtium officinalis R. Br.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total40 %
   Fedt, total10.5 %
   Kulhydrat, total49.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi61kJ
Protein, total1.7g
   total-N0.3g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total2.1g
   kulhydrat, tilgængelig0.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.2g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand94.1g

Vitaminer
A-vitamin334RE
   Retinol0μg
   ß-caroten4010μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1aTE
   alfa-tokoferol1mg
B1-vitamin, thiamin0.1mg
B2-vitamin, riboflavin0.1mg
Niacin0.967NE
   niacin0.6mg
   tryptofans bidrag0.367mg
B6-vitamin0.13mg
Pantothensyre0.1mg
Biotin0.4μg
Folat9μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin60mg

Mineraler
Natrium, Na60mg
Kalium, K310mg
Calcium, Ca82.8mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P68.3mg
Jern, Fe1.6mg
Kobber, Cu0.14mg
Zink, Zn0.2mg
Jod, I13.5μg
Mangan, Mn0.5mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0.6g
Stivelse0.1g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin68mg
Leucin120mg
Lysin98mg
Methionin15mg
Cystin5mg
Phenylalanin84mg
Tyrosin46mg
Threonin98mg
Tryptofan22mg
Valin100mg
Arginin110mg
Histidin30mg
Alanin100mg
Asparaginsyre140mg
Glutaminsyre140mg
Glycin82mg
Prolin71mg
Serin44mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0023