'; ?> Brombær, rå - Forside » Frugt og frugtprodukter » Bærfrugt

Brombær, rå

Rubus fructicosus L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total11.1 %
   Fedt, total17.7 %
   Kulhydrat, total71.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 4%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi175kJ
Protein, total1.4g
   total-N0.2g
Fedt, total1g
Kulhydrat, total9g
   kulhydrat, tilgængelig4.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.3g
Alkohol0g
Aske0.4g
Vand88.2g

Vitaminer
A-vitamin16.7RE
   Retinol0μg
   ß-caroten200μg
D-vitamin0μg
E-vitamin5.5aTE
   alfa-tokoferol5.5mg
B1-vitamin, thiamin0.017mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin0.7NE
   niacin0.5mg
   tryptofans bidrag0.2mg
B6-vitamin0.05mg
Pantothensyre0.25mg
Biotin0.4μg
Folat25μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin15mg
   L-ascorbinsyre15mg

Mineraler
Natrium, Na2mg
Kalium, K266mg
Calcium, Ca27mg
Magnesium, Mg23mg
Phosphor, P37mg
Jern, Fe0.55mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn0.53mg
Jod, I0.4μg
Mangan, Mn0.646mg
Chrom, Cr1μg
Selen, Se0.1μg

Kulhydrater
Fructose2.5g
Glucose2.7g
Maltose0.7g
Saccharose0.5g
Sukkerarter, ialt6.4g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan12mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0022