'; ?> Blåbær, rå - Forside » Frugt og frugtprodukter » Bærfrugt

Blåbær, rå

Vaccinium myrtillus L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total5.3 %
   Fedt, total8.4 %
   Kulhydrat, total86.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi201kJ
Protein, total0.7g
   total-N0.1g
Fedt, total0.5g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total11.5g
   kulhydrat, tilgængelig8.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.8g
Alkohol0g
Aske0.2g
Vand87.1g

Vitaminer
A-vitamin1.08RE
   Retinol0μg
   ß-caroten13μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.03mg
Niacin0.583NE
   niacin0.4mg
   tryptofans bidrag0.183mg
B6-vitamin0.06mg
Pantothensyre0.16mg
Folat6μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin44mg

Mineraler
Natrium, Na3mg
Kalium, K103mg
Calcium, Ca15mg
Magnesium, Mg7mg
Phosphor, P9mg
Jern, Fe0.8mg
Kobber, Cu0.11mg
Zink, Zn0.1mg
Jod, I1.2μg
Mangan, Mn3.3mg
Chrom, Cr1μg
Selen, Se0μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt14.3g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan11mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0020