'; ?> Aubergine, rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » "Frugt"-grøntsager

Aubergine, rå

Solanum melongena L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total14.7 %
   Fedt, total3.7 %
   Kulhydrat, total81.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 25%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi82kJ
Protein, total0.9g
   total-N0.2g
Fedt, total0.1g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total5g
   kulhydrat, tilgængelig2.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.4g
Alkohol0g
Aske0.5g
Vand93.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.03aTE
   alfa-tokoferol0.03mg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.03mg
Niacin0.933NE
   niacin0.8mg
   tryptofans bidrag0.133mg
B6-vitamin0.08mg
Pantothensyre0.22mg
Folat27μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin2mg

Mineraler
Natrium, Na3mg
Kalium, K240mg
Calcium, Ca8.4mg
Magnesium, Mg10mg
Phosphor, P30.3mg
Jern, Fe0.4mg
Kobber, Cu0.08mg
Zink, Zn0.16mg
Jod, I0.15μg
Mangan, Mn0.25mg
Chrom, Cr0.7μg
Selen, Se0.2μg
Nikkel, Ni0.395μg

Kulhydrater
Fructose1.4g
Glucose1.4g
Saccharose0.1g
Sukkerarter, ialt2.9g
Stivelse0.2g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin42mg
Leucin60mg
Lysin44mg
Methionin10mg
Cystin6mg
Phenylalanin41mg
Tyrosin26mg
Threonin35mg
Tryptofan8mg
Valin50mg
Arginin53mg
Histidin21mg
Alanin47mg
Asparaginsyre150mg
Glutaminsyre170mg
Glycin38mg
Prolin41mg
Serin39mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0010