Appelsinmarmelade - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Appelsinmarmelade

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total1 %
   Fedt, total1.3 %
   Kulhydrat, total97.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi858kJ
Protein, total0.5g
   total-N0.1g
Fedt, total0.3g
Kulhydrat, total49.7g
   kulhydrat, tilgængelig49g
   tilsat sukker44g
   kostfibre0.7g
Alkohol0g
Aske2.5g
Vand47g

Vitaminer
A-vitamin4.17RE
   Retinol0μg
   ß-caroten50μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.3aTE
   alfa-tokoferol0.3mg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0.03mg
Niacin0.15NE
   niacin0.1mg
   tryptofans bidrag0.05mg
B6-vitamin0.02mg
Pantothensyre0mg
Biotin0μg
Folat5μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin3mg

Mineraler
Natrium, Na18mg
Kalium, K44mg
Calcium, Ca20mg
Magnesium, Mg4mg
Phosphor, P13mg
Jern, Fe0.5mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn0.027mg
Jod, I0.5μg
Mangan, Mn0.021mg
Chrom, Cr3μg
Selen, Se0.3μg
Nikkel, Ni10μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt47g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin10mg
Leucin16mg
Lysin20mg
Methionin3mg
Cystin2mg
Phenylalanin11mg
Tyrosin7mg
Threonin10mg
Tryptofan3mg
Valin16mg
Arginin42mg
Histidin7mg
Alanin14mg
Asparaginsyre58mg
Glutaminsyre31mg
Glycin11mg
Prolin69mg
Serin21mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1117