Sirup - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Sukker, honning og sukkervarer » Andre sukkervarer

Sirup

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.4 %
   Fedt, total0 %
   Kulhydrat, total99.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1309kJ
Protein, total0.3g
   total-N0g
Fedt, total0g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total76.7g
   kulhydrat, tilgængelig76.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand22g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0.01mg
Niacin0.1NE
   niacin0.1mg
   tryptofans bidrag0mg
B6-vitamin0mg
Pantothensyre0mg
Biotin0μg
Folat0μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na75mg
Kalium, K220mg
Calcium, Ca75mg
Magnesium, Mg34mg
Phosphor, P2.5mg
Jern, Fe2.5mg
Kobber, Cu0.24mg
Zink, Zn0.13mg
Jod, I5μg
Mangan, Mn0.11mg
Chrom, Cr5μg
Selen, Se1μg
Nikkel, Ni30μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt76.7g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1108