Rosenkål, efterår (oktober til december), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Rosenkål, efterår (oktober til december), rå

Brassica oleracea var. gemmifera
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total29.2 %
   Fedt, total6.8 %
   Kulhydrat, total64 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi242kJ
Protein, total4.8g
   total-N0.8g
Fedt, total0.5g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total10.5g
   kulhydrat, tilgængelig6.4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.1g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand83.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0μg
Niacin0.917NE
   tryptofans bidrag0.917mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin140mg

Mineraler
C16:00.071g
C18:00.005g
C18:1, n-90.014g
C18:2, n-60.071g
C18:3, n-30.238g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.076g
Sum monoumættede0.014g
Sum polyumættede0.309g
Sum n-3 fedtsyrer0.238g
Sum n-6 fedtsyrer0.072g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin160mg
Leucin220mg
Lysin240mg
Methionin51mg
Cystin22mg
Phenylalanin140mg
Tyrosin77mg
Threonin150mg
Tryptofan55mg
Valin250mg
Arginin320mg
Histidin100mg
Alanin220mg
Asparaginsyre450mg
Glutaminsyre810mg
Glycin150mg
Prolin800mg
Serin210mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0822